Het ontstaan - Motor-Routes.eu

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het ontstaan
Hoe ontstaat nu zoiets?  Tja, zoals zoveel dingen, uit hobby.

Vanaf mijn 18de rij ik motor, eerst naar school, toen naar het werk en inmiddels vooral routes in binnen- en buitenland. Ik denk een jaar of 5 geleden heb ik mezelf een Garmin aangeschaft en begon de pret. Nu ja pret ...... Mooie routes voor Oostenrijk gemaakt, zat de kaart van Oostenrijk niet goed in de Garmin en daar kom ik in Oostenrijk pas achter zonder een laptop bij me te hebben. Zo'n zelfde akkevietje ook nog eens gehad in Duitsland, nog wat problemen met routes die niet goed laden enz.... 

Maar goed, aldoende leert men zullen we maar zeggen en inmiddels gaat de laptop in iedergeval mee. Dat heb ik er wel van geleerd.

De laatste jaren veel routes gemaakt voor familie en voor een groep motorrijders waar ik jaarlijks mee op pad ga. Ik besteed er best veel tijd aan, het rijden is mooi, het is gezellig en vervolgens worden ze niet meer gebruikt en dat is best jammer.

En zo is het plan ontstaan om de gemaakte routes maar eens online te zetten en omdat ik het maken van routes leuk vind, topografie boeit mij nu eenmaal, heb ik maar wat meer gemaakt. 

En zo is het ontstaan.
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu